Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare gözü görmek

Rüyada fare gözü görmek

Rüyada fare gözü görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada fare gözü gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Rüyada kırmızı gözlü fare görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, düşman malından yemeye yorulur.

Rüyada fare gözü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulur.

Rüyada fare ve sincap görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, maddi durumun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, işlerinin karışacağına işarettir.

Rüyada fare ve cardın görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, duygularının karşılıklı olacağına yorulur.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, talihin yüzlerine güleceğine delalet eder.

Rüyada evden fare çıktığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments