Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falcıya gitmek

Rüyada falcıya gitmek

Rüyada falcıya gitmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada falcıya gitmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada falcıya gitmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Rüyada fal baktırmaya gitmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının fal baktırdığını görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada falda at görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el falı baktırdığını görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine fal baktığını görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, güvensizliğini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada falına bakılmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Rüyada kahve falı yorumlamak terslik yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments