Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falcı olmak

Rüyada falcı olmak

Rüyada falcı olmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada falcı olmak gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Rüyada falda mezar görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret eder.

Rüyada el falına bakmak bereket ve huzur getireceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada falı görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldız falı baktırmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin falına bakmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada falda yüzük görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada falcıya fal baktırmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada falına bakıldığını görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments