Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falda mezar görmek

Rüyada falda mezar görmek

Rüyada falda mezar görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işarettir.

Rüyada falda mezar gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada falda mezar görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın falcı görmek ailesinin de büyük olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına inanılır.

Rüyada kahve falı baktırmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kahve falında bebek görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulur.

Rüyada cay fali görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına fal bakmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kendi falına bakmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada falda yol görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments