Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fal bakmak

Rüyada fal bakmak

Rüyada fal bakmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fal bakmak gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada birinin falına bakmak güzel bir hayat geçireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su falına bakmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada birine kahve falı bakmak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada kahve falı bakmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına fal bakmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalettir.

Rüyada kendine fal bakmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının falına bakmak dertlerin sona ereceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kahve falına bakmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments