Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kahve falı bakmak

Rüyada birine kahve falı bakmak

Rüyada birine kahve falı bakmak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada birine kahve falı bakmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada kahve içmek fal bakmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kahve falına bakmak atılan adımların boşa çıkacağına, dolayısıyla geleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kahve falına bakmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rakiplerine karşı fark atacağına delalet eder.

Rüyada birine kahve falı bakmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahve falı bakmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendine kahve falı bakmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve içip fal bakmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada kahve falı baktırmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, mal kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments