Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fatma anamızın elini görmek

Rüyada fatma anamızın elini görmek

Rüyada fatma anamızın elini görmek saygınlığını yitireceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada fatma anamızın elini gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada fatıma anamızın elini görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada fatma ananın elini görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada fatma anamızın elini görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bekarsa evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada fatima anayı görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada fatıma anamızın mezarını görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada fatma anamızı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fatıma anamızı görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada fadime anamızı görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments