Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fabrika görmek

Rüyada fabrika görmek

Rüyada fabrika görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yurtdışına gidileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, müjdeli bir haber alacağına inanılır.

Rüyada fabrika gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Rüyada kendini fabrikada görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, bereketli işler yapılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Rüyada şeker fabrikası görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır fabrikası görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, Allah katında yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir fabrika görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada fabrikada işe başlamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday fabrikası görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çay fabrikası görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada fabrikada çalışmak hayırlı bir döneme girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments