Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan yazmak

Rüyada ezan yazmak

Rüyada ezan yazmak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yükseldikçe yükseleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada ezan yazmak gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Rüyada ezan yazmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde ezan sesi duymak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazında ezan okumak insanlara ilim irfan aşılayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdestsiz ezan okumak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, düşmanlarına da dost olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta ezan okumak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, prestij kaybı yaşanacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ezan okuduğunu görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezan okunurken görmek sorunların çabucak atlatılacağına, ekmeğin kesileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Rüyada kadin ezan okumak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments