Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta ezan okumak

Rüyada yatakta ezan okumak

Rüyada yatakta ezan okumak pişmanlığa, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada yatakta ezan okumak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada yatakta ezan okumak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akşam ezanı okumak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ezanın yanlış okuduğunu görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Rüyada güzel sesle ezan okumak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarak ezan okumak giden birinin geri döneceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada imamın ezan okuduğunu görmek yeni çalışmalara girişileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının ezan okuduğunu görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bağırarak ezan okumak dünya malının çoğalacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments