Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdestsiz ezan okumak

Rüyada abdestsiz ezan okumak

Rüyada abdestsiz ezan okumak muradın yerine geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada abdestsiz ezan okumak gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada abdestsiz ezan okumak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezan okunurken abdest almak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına inanılır.

Rüyada çocuğun kulağına ezan okumak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada ezan okumak ve duymak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Rüyada ağlayarak ezan okumak arabalara ve topraklara sahip olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet eder.

Rüyada yanlış ezan okumak makam ve kariyer sahibi olunacağına, en yüksek makamlara oturacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada çok güzel ezan okumak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada minarede ezan okumak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments