Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan okurken ağlamak

Rüyada ezan okurken ağlamak

Rüyada ezan okurken ağlamak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, muradın yerine geleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, sıkıntıya düşüreceğine, kıdem atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezan okurken ağlamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Rüyada ezan okurken ağlamak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını ezan okurken görmek içine kapanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada kendini ezan okurken görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini ezan okurken görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ezan okurken dua etmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezan okurken görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okurken ağlamak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada yasin okurken görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments