Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okurken ağlamak

Rüyada kuran okurken ağlamak

Rüyada kuran okurken ağlamak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sermaye elde edeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, dualarının kabul olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kuran okurken ağlamak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Rüyada kuran okurken ağlamak şansın ve kısmetin de açık olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına inanılır.

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini kuran okurken görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kuran okurken görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı kuran okurken görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı kuran okurken görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada başkasını kuran okurken görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kocasını kuran okurken görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments