Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eyüp sultana gitmek

Rüyada eyüp sultana gitmek

Rüyada eyüp sultana gitmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, umutlanacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, güzel bir hayat süreceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eyüp sultana gitmek gördüyseniz:

  • Ani teklifler veya öneriler karşısında farklı farklı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada eyüp sultana gitmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada eyüp sultan türbesini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ona yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada eyüp sultanuda namaz kılmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına yorulur.

Rüyada eyüp sultanuın türbesini görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kırgınların barışacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eyüp sultanı ziyaret etmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalettir.

Rüyada eyüp sultanı görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eyüp sultan hazretlerini görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada eyüp sultanuın mezarını görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments