Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eyüp sultan türbesini görmek

Rüyada eyüp sultan türbesini görmek

Rüyada eyüp sultan türbesini görmek işlerinin iyi gideceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eyüp sultan türbesini gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada eyüp sultanuın türbesini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eyüp sultan türbesini görmek hatalı yollara sapılacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada eyüp sultanuda namaz kılmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada eyüp sultan camisini görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eyüp sultanuın mezarını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ticarette yol katedeceğine delalet eder.

Rüyada eyüp sultanı görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eyüp sultan görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eyüp sultan hazretlerini görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments