Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eyüp sultanı görmek

Rüyada eyüp sultanı görmek

Rüyada eyüp sultanı görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada eyüp sultanı gördüyseniz:

  • Maddi veya resmi başlıklı konularda olumlu değişiklikler yapmanıza katkısı olabilecek kişileri etkilemek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada eyüp sultan hazretlerini görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eyüp sultanı ziyaret etmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada eyüp sultanuın türbesini görmek kişinin geri planda kalacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada eyüp sultanuın mezarını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada eyüp sultan türbesini görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalettir.

Rüyada eyüp sultanuda namaz kılmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada eyüp sultana gitmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eyüp sultan camisini görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, hayalkırıklığı duyacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments