Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken nişanlandığını görmek

Rüyada evliyken nişanlandığını görmek

Rüyada evliyken nişanlandığını görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, büyük borçlar alınacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada evli birinin nişanlanması görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evli biriyle nişanlandığını görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hataların düzeltileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işarettir.

Rüyada evliyken nişanlandığını görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret eder.

Rüyada nişanlının evli olduğunu görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada evli olup nişanlanmak borç içinde bir yaşam süreceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli biriyle nişanlanmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments