Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken gelin olduğunu görmek

Rüyada evliyken gelin olduğunu görmek

Rüyada evliyken gelin olduğunu görmek huzurunun yerine geleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, elini haramdan uzak tutacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada evliyken gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Rüyada evli olan birinin gelin olduğunu görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulur.

Rüyada evli birini gelin görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelin olduğunu görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına işarettir.

Rüyada evliyken gelin olmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada evli birini gelin olarak görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, başarıdan başarıya koşacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelin olmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken gelin olduğunu görmek büyük ferahlık yaşayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin gelin olduğunu görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments