Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyanın evini görmek

Rüyada evliyanın evini görmek

Rüyada evliyanın evini görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyanın evini gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada evliyanın evini görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Rüyada evliyadan el almak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Rüyada evliya ismi duymak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ak sakallı evliya görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya toprağı görmek asla yüksünmeyeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezar taşı görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada evliya çağırmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments