Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatır ziyaret etmek

Rüyada yatır ziyaret etmek

Rüyada yatır ziyaret etmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatır ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada yatırları ziyaret etmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada yatır ziyareti yapmak esenliğe kavuşulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada yatır ziyaret etmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada yatır ziyareti görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hesaba para yatırmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği yatırmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada türbe yatır görmek kul hakkına girmeyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, geçiminin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yatır mezar görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments