Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilikten vazgeçmek

Rüyada evlilikten vazgeçmek

Rüyada evlilikten vazgeçmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, borçlarının ödeneceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evlilikten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada evlilikten vazgeçmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada boşanmaktan vazgeçmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ev almaktan vazgeçmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere alamet etmektedir.

Rüyada gitmekten vazgeçmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç boyamaktan vazgeçmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulur.

Rüyada evlenmek üzereyken vazgeçmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments