Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik haberi vermek

Rüyada evlilik haberi vermek

Rüyada evlilik haberi vermek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik haberi vermek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada birinin evlilik haberini almak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, arzularına kavuşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada evlilik haberi vermek belki yeni bir eve sahip olunacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik haberi duymak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada evlilik haberi almak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına yorulur.

Rüyada başkasının evlilik haberini almak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada birinin evlilik haberi almak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada evlilik haberi görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments