Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli ve çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada evli ve çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada evli ve çocuğunun olduğunu görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada evli ve çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu evli görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada evli ve çocuğunun olduğunu görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olmayan birinin çocuğu olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalettir.

Rüyada evli ve çocuğu olduğunu görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar erkeği evli görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşıyla evli olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments