Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini gelinlik giymiş görmek

Rüyada evli birini gelinlik giymiş görmek

Rüyada evli birini gelinlik giymiş görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, elindeki malların gideceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, işlerinin sarpa saracağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birini gelinlik giymiş gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı ilerletmek için bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada evli kadını gelinlikli görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Rüyada evliyken gelinlik giymek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada evlinin gelinlik giymek kurulan hayallerin yıkılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada evli birinin gelinlik giymesini görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giymek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments