Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini tekrar evleniyor görmek

Rüyada evli birini tekrar evleniyor görmek

Rüyada evli birini tekrar evleniyor görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Rüyada evli birini tekrar evleniyor gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evli birinin tekrar evlenmesini görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına inanılır.

Rüyada evli birinin tekrar evleneceğini görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet eder.

Rüyada evli birini tekrar evleniyor görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada evli birini tekrar evlenirken görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli arkadaşını tekrar evlenirken görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments