Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli çiftin öpüştüğünü görmek

Rüyada evli çiftin öpüştüğünü görmek

Rüyada evli çiftin öpüştüğünü görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Rüyada evli çiftin öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, muradının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli çift görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada evli bir çiftin düğününü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada evli çiftin öpüştüğünü görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga eden evli çift görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada evli çiftin ayrıldığını görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada evli çiftin kavga ettiğini görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments