Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli çift görmek

Rüyada evli çift görmek

Rüyada evli çift görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, tövbe etmeden vefata, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, derde ve kedere düşeceğine, haklılığının anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada evli çift gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli çiftin öpüştüğünü görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir çift görmek yeniden can bulacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden evli çift görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin düğününü görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalet eder.

Rüyada evli çift görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments