Rüyada evleri süpürmek

Rüyada evleri süpürmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Rüyada evleri süpürmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada boş evi süpürmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet eder.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin evi süpürdüğünü görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek kazançlı bir adım atılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kimden akıl soracağına rivayet eder.

Rüyada ev süpürmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu ev süpürmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kötü gününden de geri duracağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet eder.

Rüyada evde toprak süpürmek torunlarına dahi yeteceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top