Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek ve ağlamak

Rüyada evlenmek ve ağlamak

Rüyada evlenmek ve ağlamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada evlenmek ağlamak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sorunlarının azalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada evlendiği için ağlamak fedakârlıklar yapacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlendikten sonra ağlamak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evlenmek ve ağlamak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlemle ağlamak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada çocuğun için ağlamak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağıra bağıra ağladığını görmek imkânlarını kaybedeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin ölmesine ağlamak ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments