Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek isteyipte evlenememek

Rüyada evlenmek isteyipte evlenememek

Rüyada evlenmek isteyipte evlenememek kişinin zor günlerden geçeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek isteyipte evlenememek gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada evlenmek isteyipte evlenememek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada istenmeyen biriyle evlenmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, işlerin kara geçeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmek için istendiğini görmek işlerinde berekete kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, hem ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada evlendirilmek istenmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada evlenmek isteyen birini görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, onun zamanını çalacağına delalet eder.

Rüyada evleneceğin kişinin ismini duymak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada evde istenmemek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada isli ev görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments