Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde istenmemek

Rüyada evde istenmemek

Rüyada evde istenmemek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada evde istenmemek gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada evlenmek isteyipte evlenememek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, güzel sözler işiteceğine, zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evleneceğin kişinin ismini duymak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada evde istenmemek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada isli ev görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, bir daha kopmayacağına işarettir.

Rüyada evleneceği kişinin ismini görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, büyük borçların altında ezileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulur.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada özlem ismini duymak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada is karası görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments