Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada evlenip çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada evlenip çocuğunun olduğunu görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, projenin gerçekleştirileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada evlenip çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu evlenirken görmek önemli kişi haline geleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde erkek çocuğu görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada evlenip erkek çocuğunun olduğunu görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu evde unutmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenip çocuğu olduğunu görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada evlenmeden erkek çocuğu olduğunu görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada evlenmeden çocuğu olduğunu görmek isabetli adımlar atılacağına, bunalacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu evlenmiş görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments