Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmeden erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada evlenmeden erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada evlenmeden erkek çocuğu olduğunu görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bereket ve huzur geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmeden erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Rüyada evlenip erkek çocuğunun olduğunu görmek çok mutlu olunacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet eder.

Rüyada evlenmeden erkek çocuğu olduğunu görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, bedeninin şifa bulacağına inanılır.

Rüyada evde erkek çocuğu görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı erkek çocuğu görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu öpmek kazancını birkaç kat arttıracağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun erkek olduğunu görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, geleceğine bakacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkek çocuğun öldüğünü görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments