Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip çocuğu olduğunu görmek

Rüyada evlenip çocuğu olduğunu görmek

Rüyada evlenip çocuğu olduğunu görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenip çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Rüyada evde erkek çocuğu görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulur.

Rüyada evlenip erkek çocuğunun olduğunu görmek dertlerinin sona ereceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenip çocuğu olmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu evlenmiş görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada evlenmeden çocuğu olduğunu görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, sağlığının geri geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun evden kaçtığını görmek yaşamının tazeleneceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenip çocuğunun olduğunu görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada evlenmeden erkek çocuğu olduğunu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments