Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu evlenirken görmek

Rüyada çocuğunu evlenirken görmek

Rüyada çocuğunu evlenirken görmek büyük bir yükten kurtulacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu evlenirken gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada çocuğunu evlenirken görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada evlenip çocuğunun olduğunu görmek malvarlığının çok daha artacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada evlenip çocuğu olduğunu görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulur.

Rüyada çocuğunu evde unutmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalettir.

Rüyada çocuğunu evlenmiş görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenip erkek çocuğunun olduğunu görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evde erkek çocuğu görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada evlenmeden çocuğu olduğunu görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments