Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip çocuğu olmak

Rüyada evlenip çocuğu olmak

Rüyada evlenip çocuğu olmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada evlenip çocuğu olmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Rüyada çocuğunu evlenmiş görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evlenmeden çocuğu olduğunu görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada evlenip çocuğunun olduğunu görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada evlenmediği halde çocuğu olduğunu görmek çarelere kavuşacağına, nefsine yenileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun evden kaçtığını görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çocuklar gibi şen olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu evde unutmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde erkek çocuğu görmek yeni işler yapılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu evlenirken görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments