Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evleneceği eşini görmek

Rüyada evleneceği eşini görmek

Rüyada evleneceği eşini görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, haksızlık edeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada evleneceği eşini gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Rüyada evde eşini görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşi evlenmiş görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin ev yaptığını görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada eşinin evden gittiğini görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ev aldığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının biteceğine işarettir.

Rüyada evlenmeden eşini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Rüyada eşini evleniyor görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments