Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin ev yaptığını görmek

Rüyada eşinin ev yaptığını görmek

Rüyada eşinin ev yaptığını görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin ev yaptığını gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada evlenmeden eşini görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulur.

Rüyada eşini evlenirken görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ters giden durumların düzeleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada evde eşini görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini evlenmiş görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin eve geldiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendini eşiyle evlenirken görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, afiyette olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments