Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlatlık olduğunu görmek

Rüyada evlatlık olduğunu görmek

Rüyada evlatlık olduğunu görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalettir.

Rüyada evlatlık olduğunu gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi hazır tutun veya seçeneklere hazır olun.

Rüyada evladının evlendiğini görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine inanılır.

Rüyada bebeğini evlatlık vermek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evladının yandığını görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada evladina kizmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, özel hayatında mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini evlatlık görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek evlat görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunu evlatlık vermek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çalışmalarının beğenileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalettir.

Rüyada evladının küçüklüğünü görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments