Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek evlat görmek

Rüyada erkek evlat görmek

Rüyada erkek evlat görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hasret ve özlem gidereceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek evlat gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Rüyada erkek çocuğu evlat edindiğini görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada evlatlık erkek çocuğu almak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada erkek evlat görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş erkek evladını görmek işlerinin hafifleyeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğu evlatlık almak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada erkek bebek evlat edinmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine, musibetlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek evlatlık almak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada erkek evlada sahip olmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments