Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üvey evlat olmak

Rüyada üvey evlat olmak

Rüyada üvey evlat olmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yanlış işler yapacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, parasal durumun düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada üvey evlat olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Rüyada üvey evlatlarını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada üvey evlat olduğunu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üvey evlat almak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Rüyada üvey evladını görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada üvey evlat olduğunu öğrenmek kazancın helal şekilde artırılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini üvey evlat olarak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada üvey evlat olmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına inanılır.

Rüyada üvey evlat görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments