Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evlatlarını görmek

Rüyada kendi evlatlarını görmek

Rüyada kendi evlatlarını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine inanılır.

Rüyada kendi evlatlarını gördüyseniz:

  • İletişim esnasında duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada evladını öldürmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Rüyada evladina kizmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada çocuğunu evlatlık vermek her zaman sevgi göreceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada erkek evlat görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek evlat doğurmak istediği herşeye ulaşabileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğu evlatlık vermek yokluk ve fakirlik göreceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evladının ağladığını görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bebeği evlatlık vermek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments