Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evladına sarılmak

Rüyada evladına sarılmak

Rüyada evladına sarılmak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hatalarını düzelteceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, dünyasının iyileşmesine, sorunlarını aşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada evladına sarılmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Rüyada erkek evlada sarılmak helal ve geniş rızık elde edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada evlada sarılmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evladına sarılmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek evlatlık almak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, rızkında ve malından olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlatlık olmak günden güne sorunlarının artacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evladının öldüğünü duymak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üvey evlat olduğunu öğrenmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret eder.

Rüyada kendinin evlatlık olduğunu öğrenmek yüzünün her daim güleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments