Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini yıkılırken görmek

Rüyada evini yıkılırken görmek

Rüyada evini yıkılırken görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, işini kaybedeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ne yapacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada evini yıkılırken gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Rüyada başka birinin evinin yıkılmasını görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada evin balkonun yıkıldığını görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada evinin yıkılacağını duymak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evinin yıkıldığını görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalettir.

Rüyada evin odasının yıkıldığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının evinin yıkıldığını görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments