Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, işsiz ise işe gireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, her zaman hürmet göreceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada evin penceresinden deniz görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada evin penceresini kapatmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, başarılarının katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine pencereden girmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada evinin penceresini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet eder.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments