Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine giren hırsızı görmek

Rüyada evine giren hırsızı görmek

Rüyada evine giren hırsızı görmek kalp kıracağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine giren hırsızı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Rüyada başkasının evine hırsızın girdiğini görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine giren hırsızı yakalamak bahtın açılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, neşeli zamanların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evine giren hırsızı görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi evinde hırsızlık yapmak engel teşkil edeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulur.

Rüyada evinde hırsızlık görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulur.

Rüyada komşunun evine hırsızın girdiğini görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının hırsızlık yaptığını görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments