Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada evine hırsızın girdiğini gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Rüyada komşunun evine hırsızın girdiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işarettir.

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hayallerine kavuşacağına, makamından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evine hırsızın girdiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve hırsızın girdiğini duymak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve hırsızın girdiğini görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada evinde hırsızlık görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada kendi evinde hırsızlık yapmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada evine giren hırsızı yakalamak güzel günlerin sona ereceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments