Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının hırsızlık yaptığını görmek

Rüyada kocasının hırsızlık yaptığını görmek

Rüyada kocasının hırsızlık yaptığını görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, pişmanlığa, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kocanın hırsızlık yaptığını görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının hırsızlık yaptığını görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada hırsızı öldürmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada hırsızlıkla suçlanmak sevinçli haberlere, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hırsızı eve girerken görmek stresinin çoğalacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine inanılır.

Rüyada hırsızı evde yakalamak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, yeni mekânlara gireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada hırsızlık yapıldığını görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, malına gelecek zarara, daha fazla para kazanacağına alamet eder.

Rüyada eve giren hırsızı dövmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments