Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde yemek yedirmek

Rüyada evinde yemek yedirmek

Rüyada evinde yemek yedirmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, her şeyin sarpa saracağına, işinin başına geçeceğine, borçlarını bitireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada evinde yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Rüyada başkasının evinde yemek yediğini görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde yemek yedirmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet eder.

Rüyada masada yemek yediğini görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabalarla yemek yediğini görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa yemek yedirmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalettir.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının yemek yediğini görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada güzel yemekler yediğini görmek memur ise terfi edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments