Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının yemek yediğini görmek

Rüyada babasının yemek yediğini görmek

Rüyada babasının yemek yediğini görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının yemek yediğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Rüyada ölmüş babanın yemek yediğini görmek aklına giren şeytana uyacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya yemek yedirmek sevdiklerine kavuşacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın yemek yediğini görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, küslükleri gidereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının yemek yediğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, neredeyse kahrolacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada babasına yemek yedirmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasının yemek yediğini görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada babamın yemek yediğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada babadan tokat yediğini görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments